Disclaimer

Miss Renate is de blog van Renate Dapperen en door Renate Dapperen zijn alle teksten geschreven en foto’s gemaakt, tenzij anders aangegeven. Het schenden van auteursrecht wordt dus ook niet geaccepteerd en zal worden aangepakt op een manier die geschikt is. Je mag namelijk niet zomaar teksten, foto’s, video’s, illustraties of wat dan ook dat door iemand gemaakt is zomaar overnemen. Als je iets wilt gebruiken van deze blog, dan kun je daar een e-mail over sturen voor toestemming, als toestemming gegeven is dan is het altijd van belang dat je verwijst naar mij of mijn blog.

De producten die op Miss Renate verschijnen zijn grotendeels door mijzelf (Renate Dapperen) aangeschaft. De producten die ik van bedrijven opgestuurd krijg zal ik net zo eerlijk over zijn als de producten die ik zelf aanschaf. Je kunt aan het euro (€) teken onderaan de artikelen zien dat ik door een bedrijf betaalt ben of de producten opgestuurd heb gekregen. Hoe dan ook vind ik eerlijkheid het belangrijkste en zal ik ook altijd mijn best doen om deze artikelen net zo leuk te maken als de artikelen waar ik niet voor betaalt ben.

Voor de rest word ik niet aansprakelijk gesteld voor als mijn artikelen oneffenheden of onvolledigheden bevatten. Het is menselijk om fouten te maken en het kan dus voorkomen dat er iets niet klopt of ik de verkeerde informatie geef. Laat het mij wel weten zodat ik het kan aanpassen.

Door het bezoeken van MissRenate.nl ga je akkoord met deze disclaimer.