Mijn Hond Nikkie’s Foto op Hout

Mijn Hond Nikkie's Foto op Hout

De titel maakt het al duidelijk, maar de foto die ik op hout heb laten drukken is van mijn hond, Nikkie. Ik twijfelde of het niet een vakantiefoto of een favoriete fotografie foto moest worden, maar mijn hond is mij zo dierbaar, mijn beste vriendin en mijn ‘hulphond’, dus wilde ik haar op hout laten drukken!

Ik heb de foto op hout bestelt bij fotoophout.nl (het is een onderdeel van het bedrijf fotocadeau.nl) en ik heb dit altijd al een keer willen proberen, want ik vond foto’s op hout altijd al heel erg mooi! Ik vind het ieder geval persoonlijk het mooiste materiaal om een foto op te laten drukken, want het geeft een vintage effect en het is warmer in je interieur vind ik.

Mijn Hond Nikkie's Foto op Hout

Dit is de originele foto zoals ik de foto heb laten drukken, ik heb hier niks meer aan veranderd. Ik vind het op hout nog mooier dan digitaal.

Nikkie is het hondje op deze foto, zoals ik al zei is ze mijn beste vriendin en mijn ‘hulphond.’ Ze is officieel geen hulphond, maar dat zou ik ook niet willen. Ze is al 11 jaar en ik zou niet willen dat ze op haar oude dag opeens een hulphond moet worden, maar ze is wel altijd mijn hulphond geweest vanwege dat ik haar gekregen heb toen ik een zware en eenzame tijd had. Daarna heeft het vooral geholpen dat er altijd iemand is, omdat ik veel thuis ben door het chronisch ziek zijn. Ze is dus gewoon mijn beste vriendin, ze is heel lief, ze maakt me altijd aan het lachen en ik had me geen betere hond kunnen wensen! Dus vandaar dat ik haar op hout heb laten drukken!

Mijn Hond Nikkie's Foto op Hout

Mijn Hond Nikkie's Foto op Hout

Het bestellen ging heel gemakkelijk. Je upload je foto, kiest de opties die je wilt en je bestelt de foto! Ik vond ook fijn dat ze erbij gezet hadden dat als je geen white wash deed dat alle witte elementen in je foto dus hout kleur worden. Mijn foto op hout heeft dus een white wash. Het enige wat ik jammer vond is dat toen ik bij de voorbeeld foto’s keek ik niet kon zien welk soort hout het was en of het wel of geen white wash had, daardoor heb ik wel flink getwijfeld en ook mijn hart vastgehouden of ik wel de juiste keuzes had gemaakt. Dit is natuurlijk altijd wel het geval, vooral bij zo’n perfectionist als mij, maar ik had het dus fijn gevonden dat ik bij de voorbeelden ook kon zien welke opties hun gekozen hadden, daardoor had ik het beter kunnen vergelijken wat ik wilde. Voor de rest ben ik super enthousiast hierover! Het was ook heel snel geleverd, goed ingepakt en het eindresultaat is adembenemend. Ik kijk nu elke dag minstens tien keren naar de foto om weer te zeggen “wauw.” Dus deze foto krijgt een heel mooi plekje in huis!

De opties die ik gekozen heb: vurenhout, 40 x 60, white wash & ophangsysteem (daar is dus ook de prijs op gebaseerd door een kleiner formaat te kiezen of ander hout maak je de prijs goedkoper of duurder).

Foto op Hout – Te koop bij fotoophout.nl voor €65

* (€) Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

(9) comments

  1. Wat een super leuk hondje heb je ♥ ♥ ♥
    Het lijkt mij ook erg gaaf om zo’n foto op hout te laten drukken.
    Thanks voor je lieve comment trouwens! Veel liefs, Florentine

  2. Wat een schattige foto’s heb je uitgekozen en ze zien er ook zo lief uit. Mooi dat zij je steun biedt in de zware en eenzame tijd. De foto van je beste vriendin verdient echt de mooiste plek in je huis. :-)

  3. Ooh, wat een mooi verhaal achter je ‘hulphond’. Wat mooi dat je haar ziet als een beste vriendin. De foto die je hebt gekozen ziet er gewoon ook heel schattig uit. Leuk resultaat is het ook geworden zo op hout.