ELF Nail Polish Nude, Mint Cream, Lilac & Desert Haze

ELF Nail Polish Nude, Mint Cream, Lilac & Desert Haze

Ik heb de laatste tijd nagellak herontdekt! Ik heb namelijk voor een half jaar weinig nagellak gebruikt, kan je dat geloven? ik niet! Ik word ieder geval weer helemaal vrolijk van een mooi kleurtje op mijn nagels. Ik heb een paar prachtige kleuren mogen ontvangen van het merk ELF!

ELF Nail Polish Nude, Mint Cream, Lilac & Desert Haze

ELF Nail Polish Nude, Mint Cream, Lilac & Desert Haze

ELF Nail Polish Nude, Mint Cream, Lilac & Desert Haze

Ik heb 4 kleuren uitgekozen: een oud roze kleur, een lila kleur, een mint groene kleur en een nude/licht bruine kleur. Ik heb echt kleuren gekozen die ik echt heel mooi vindt en weet dat ik die kleuren graag draag. Ik ben ieder geval echt verliefd op de kleuren!

ELF Nail Polish Nude, Mint Cream, Lilac & Desert Haze

#1503 Nude

ELF Nail Polish Nude, Mint Cream, Lilac & Desert Haze

#1556 Mint Cream

ELF Nail Polish Nude, Mint Cream, Lilac & Desert Haze

#1557 Lilac

ELF Nail Polish Nude, Mint Cream, Lilac & Desert Haze

#1560 Desert Haze

Ik vind de kleuren nog steeds echt prachtig, maar ik vind de kleur ‘nude’ niet echt nude, maar toch meer echt roze. Ik vind de laatste kleur eerder een nude kleur, maar daar is die denk ik een tikkeltje te bruin voor. Voor de rest is mijn gevoel over deze lakjes heel dubbel. Ik vond dat Lilac en Desert Haze de beste zijn van deze 4 lakjes. Deze lakte echt heel erg fijn, droogde super snel op, dekte enorm goed (2 laagjes) en ik heb Desert Haze voor een week op mijn nagels gehad en pas de 6e dag ging het een beetje chippen. De 7e dag was eigenlijk maar één nagel lelijk geworden, de andere nagels zagen er nog geweldig uit, maar zeg dat het één week goed blijft. Dat is toch geweldig? maar.. ja, er komt een maar! over Nude en Mint Cream ben ik niet zo tevreden. De kleuren zijn echt geweldig en ik baal zo erg dat deze niet zo fijn zijn. Je merkt alleen al als je het potje opendraait en het kwastje pakt dan zie je al dat die wat dikker van structuur is, met andere woorden: dit wordt stroperig lakken en dat klopt. Ik wil niet zeggen dat alles aan deze 2 nagellakjes slecht is, maar het lakt eigenlijk voor geen meter. Deze lakjes dekken nog wel steeds fantastisch, maar de substantie is gewoon echt te dik en dan lakt het zo stroperig dat het er gewoon niet mooi opzit. Mijn gevoel is dus heel dubbel en ik denk dat het gewoon een kwestie is van dat sommige nagellakjes geweldig zijn en sommige nagellakjes niet fijn zijn. Ik ben helaas dus niet razend enthousiast over alle lakjes, maar Lilac en Desert Haze ben ik zeker heel tevreden over!

ELF Nail Polish – Te koop bij EyesLipsFace.nl voor €3.00 per stuk

Dierproefvrij: ✓
Veganistisch: ✓
Hypoallergeen: ✓

* (€) Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

(11) comments

  1. Wat een heerlijk prijsje haha. Mooie kleuren ook, de Mint Cream is mij wat te fel, maar de andere 3 zijn echt prachtig. Liefs.x

  2. Wauw, wat een mooie kleurtjes! Zelf heb ik altijd het idee dat het bij E.L.F. het een of het ander is. Soms werkt een product heel erg goed, waar de ander weer meer een ‘foutje’ lijkt te zijn – van hetzelfde product. Snap je wat ik bedoel? Zoals je nu ziet bij de nagellakjes. Maar ik heb het ook gehad bij oogschaduwpalettes en zo. Zo jammer!

    1. Ik ben het daar helemaal mee eens! Ik heb dat sowieso heel erg met budget merken dat bepaalde producten heel fijn en goed zijn en andere producten eigenlijk gewoon troep is! Ik vind bij ELF bijvoorbeeld het ene lipproduct zo geweldig dat ik het bijna dagelijks gebruik en het andere lipproduct ligt te verstoffen in mijn make-up kast haha.