ELF Lipstick – Fantasy

ELF Lipstick - Fantasy

Ik schreef al eerder over het merk ELF, over de 4 nagellakken, maar ik ontving toentertijd ook een prachtige lipstick in de kleur Fantasy. Het is al een tijdje herfst en ik vind dat deze lipstick kleur perfect bij de herfst past, maar eigenlijk draag ik de lipstick het hele jaar door!

ELF Lipstick - Fantasy

ELF Lipstick - Fantasy

ELF Lipstick - Fantasy

Het is zo’n warme kleur. Ik krijg er ook zo’n vintage gevoel van en ik moet er ook een beetje door aan de 90’s denken. De 90’s lippen zijn ook weer een beetje terug en dat denk ik dankzij Kylie Jenner. Ik vind het ieder geval prachtig! Al vind ik het echt een herfst kleur heb ik het op vakantie in Italië in de zomer van 2015 redelijk veel gedragen, maar eigenlijk afgelopen maanden draag ik het ook redelijk veel. Ik vind het echt zo’n kleur die overal bij past.

ELF Lipstick - Fantasy

ELF Lipstick - Fantasy

De kleur lijkt minder intens dan die in werkelijkheid is, maar elke keer als ik vaseline op doe en dan tijdje later een lipproduct dan worden ze dus minder intens. De kleur komt wel heel erg overeen met mijn eigen lip kleur, maar ik vind dat juist wel fijn. Ik draag liever geen lipsticks overdag die te fel of te veel kleur bevatten. Ik vind het dus juist mooi dat het dichtbij mijn eigen lip kleur is – een beetje my lips but better effect – maar dat het toch mat is en een beetje die vintage/90’s look creëert! Daarbij toen ik deze week de lipstick een keer op deed zonder vaseline was die een stuk intenser van kleur, maar ik moet wel zeggen dat ik het bij mij echt het mooiste vindt om eerst een laagje vaseline aan te brengen.

ELF Lipstick - Fantasy

ELF Lipstick - Fantasy

Ik ben eigenlijk heel gelukkig met deze lipstick! Ik vind de kleur zo ontzettend mooi en voor het eerst in jaren heb ik weer een kleur gevonden die ik echt met plezier draag. Zoals ik al zei hierboven draag ik gewoon niet graag lipstick die heel erg opvalt, ik voel me daar gewoon niet prettig bij. Al moet ik wel toegeven dat ik steeds vaker fellere kleuren uitprobeer. Deze kleur vind ik zo mooi en is niet extreem opvallend. Ik vind het daarbij ook goed bij de trends van nu passen (niet dat ik daar zo oplet, maar voor de gene die daar wel opletten).
Het enige echte nadeel dat ik heb kunnen ontdekken is de huls. Ik vind de huls sowieso niet heel erg mooi, het oogt zo goedkoop. Er is niks mis met budget make-up, maar toch vind ik de huls niet zo mooi. Daarbij gingen de letters er meteen af. Ik heb nu alleen nog maar een zilveren huls. Ik zit daar zelf niet zo mee, maar het is wel zonde. Het laatste minpuntje aan de huls is dat die best wel soepel draait, wat eigenlijk positief klinkt, maar dat is het niet. Daardoor gaat de lipstick telkens tegen de bovenkant van de dop, wat ik persoonlijk vervelend vindt.
Voor de rest ben ik alleen maar positief over deze lipstick. Het is makkelijk aan te brengen en het blijft ook goed zitten, je moet het wel bijwerken als je echt een grotere maaltijd pakt, maar anders blijft het best goed zitten. Vooral als je er geen vaseline onder gebruikt, wanneer je wel een lippenbalsem gebruikt dan moet je het wel wat vaker bijwerken. De lipstick dekt eigenlijk ook heel goed, maar ik wil dat niet dus daarom heb ik het zo gedaan en ik heb liever dus een my lips but better effect, maar wil je dus meer kleur? Gebruik er dan geen lippenbalsem onder en dan is de dekking prima!
De lipstick kost maar €1.50, het is dus behoorlijk goedkoop en gezien de prijs raad ik het zeker aan, maar zelfs als het iets duurder zou zijn zou ik er enthousiast over zijn. Alleen als je dan bedenkt hoe goedkoop het product is en hoe goed ik het vindt, dat is pas echt geweldig!

Ik was aan het zoeken naar meer informatie over ELF en toen kwam ik erachter dat de oprichter gezegd heeft “we hebben nooit op de formule bezuinigd maar wel op de verpakking” en dat ging over waarom het zo goedkoop is, maar nog steeds goede producten zijn. Dat verklaart dus waarom ik het er zo goedkoop uit vindt zien, maar ik ben mee eens dat de formule belangrijker is dan de verpakking, dus dat is absoluut geen reden om de lipstick daarom niet te kopen!

ELF Lipstick – Te koop bij EyesLipsFace.nl voor €1.50

Dierproefvrij: ✓
Veganistisch: ✓
Hypoallergeen: ✓

* (€) Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

(15) comments

  1. Wat leuk om te lezen! Ook erg informatief, want inderdaad de verpakking ziet er cheap uit maar als het product goed werkt, why not! Een fijn budget, cruelty free, merk en product!

  2. Hm, voor mij zou deze kleur echt veel te licht zijn.
    Ik ben natuurlijk best wel wit en als ik zo een lichte kleur op doe lijk ik net ziek.
    Bij jou vind ik ‘m wel leuk staan, mooi subtiel.

  3. Ik vind de kleur prachtig, ook net als jij, zeker omdat het bijna overeen komt met je eigen kleur van je lippen. Dure producten hoeven niet altijd goed te zijn en ook een goed product hoeft niet duur te zijn. Dat ze niet zuinig op de formule, maar wel op de verpakking dat verklaart heel veel.

  4. Ik vind dat deze je heel mooi staat! Wat heb je trouwens ook onwijs leuke foto’s gemaakt met die bloemetjes <3
    Ik vind je wenkbrauwen ook super mooi! Liefs, Florentine